Velkommen til
Loppemarked-auksjon 8.-14-november

Loppemarked-auksjon 8.-14-november

Vi elsker loppemarked, og gir oss ikke! Grefsen skolekorps arrangerer loppeauksjon 8.-14.november 2020. Det blir ikke fysisk loppis, men denne digitale loppisauksjonen blir både spennende og morsom. Du får loppeskattene rett inn i feeden din, kan by hjemmefra i ro og mak, og kan hente det du har kjøpt uten å bekymre deg for smitte og folkemengder.

Les mer
Best på underholdning

Best på underholdning

Grefsen skolekorps deltok høsten 2019 på Underholdningskampen; en konkurranse i underholdningsmusikk for korps. Konkurransen ble avholdt på Katta den 18/11, og Grefsen deltok i 1. divisjon. Vi kunne ta med oss pokalen for beste underholdning hjem igjen. Totalt ble det en knepen 2. plass etter Jallarhorn.

Les mer
Aspirant i Grefsen skolekorps

Aspirant i Grefsen skolekorps

Har du lyst til å lære å spille et instrument, marsjere i gatene - og oppleve mye morsomt sammen med nye venner? Grefsen skolekorps tar inn nye aspiranter fra høsten 2020 - benytt sjansen og bli med! Vi tar inn elever fra Grefsen og Disen skolekrets, fra 2. klasse og oppover. Du er også velkommen til å komme innom på en øvelse og høre korpset spille. Hovedkorpset øver tirsdager kl 18.15.

Les mer

Snarvei til Spond:

 

Intern info i GNIST:

 

Snarvei til NMFs sider:

Følg oss på Instagram