Se denne lenken for nyttige instruksjonsfilmer om vedlikehold på de ulike instrumentene: https://musikkorps.no/film-for-materialforvalter/

Instrumenter deles ut til alle musikanter. De deles vanligvis ut på første øving med eneinstruktør.

Marsjhefte, noteklype og ev. bæresele deles ut når marsjsesongen nærmer seg.

Korpsloftet har et lite lager av vedlikeholdsutstyr som fliser og ventilolje. Kontakt ev. materialforvalter. Materialforvalter er tilstede på Korpsloftet under tirsdagsøvingene. Ellers kan vedlikeholdsutstyr kjøpes på forretninger som Lille Basun eller Joars musikkservice.

Instrumentene er kostbare, så det er viktig å ta godt vare på dem. Bruk gjerne stativ ved hensetting av mindre instrumenter.

 

Rutiner ved reparasjoner:

1. Hvis du lurer på om det er noe feil med instrumentet kan instrumentlærere/instruktør hjelpe til å sjekke at instrumentet er i orden.

2. Er det noe feil med instrumentet, ta kontakt med materialforvalter på korpsloftet, eller på mail materialforvalter@grefsenskolekorps.no  Materialforvalter vurderer om det er noe korpset kan håndtere selv eller om instrumentet må leveres til reparasjon. Dette ordner vi og musikanten får et låneinstrument i mellomtiden.

3. Materialforvalter fyller ut en rekvisisjon som bekrefter at instrumentet må til reparasjon og gir beskrivelse av hva som galt.

4. Materialforvalter gir beskjed til foresatt/musikant når instrumentet er ferdig.

5. Låneinstrument leveres tilbake til materialforvalter.