Loppemarked-auksjon 8.-14-november

Loppemarked-auksjon 8.-14-november

10.11.20 20:20 av Karen Hauge

Vi elsker loppemarked, og gir oss ikke! Grefsen skolekorps arrangerer loppeauksjon 8.-14.november 2020. Det blir ikke fysisk loppis, men denne digitale loppisauksjonen blir både spennende og morsom. Du får loppeskattene rett inn i feeden din, kan by hjemmefra i ro og mak, og kan hente det du har kjøpt uten å bekymre deg for smitte og folkemengder.

Les mer
Best på underholdning

Best på underholdning

23.01.20 00:00 av Olaug Sie Fondenes

Grefsen skolekorps deltok høsten 2019 på Underholdningskampen; en konkurranse i underholdningsmusikk for korps. Konkurransen ble avholdt på Katta den 18/11, og Grefsen deltok i 1. divisjon. Vi kunne ta med oss pokalen for beste underholdning hjem igjen. Totalt ble det en knepen 2. plass etter Jallarhorn.

Les mer
Aspirant i Grefsen skolekorps

Aspirant i Grefsen skolekorps

27.05.19 01:00 av Olaug Sie Fondenes

Har du lyst til å lære å spille et instrument, marsjere i gatene - og oppleve mye morsomt sammen med nye venner? Grefsen skolekorps tar inn nye aspiranter fra høsten 2020 - benytt sjansen og bli med! Vi tar inn elever fra Grefsen og Disen skolekrets, fra 2. klasse og oppover. Du er også velkommen til å komme innom på en øvelse og høre korpset spille. Hovedkorpset øver tirsdager kl 18.15.

Les mer
Grefsen skolekorps

Grefsen skolekorps

03.09.18 20:17 av Olaug Sie Fondenes

Er du ny i korpset, og synes det snakkes mye stammespråk? Klikk på Ny i korpset i menyfanen øverst på siden, og se ordliste og forklaringer på mye brukte ord og uttrykk i korpset. Grefsen skolekorps ble stiftet 19.10.1928 - og fylte 90 år i 2018! Dette har vi bl.a. feiret med en fantastisk tur til Gardasjøen hvor vi deltok på Music from the North. Selve bursdagen feiret vi med en magisk jubileumskonsert i Kulturkirken Jakob. Vi har for tiden ca 80 medlemmer - fordelt på aspirant-, junior- og hovedkorps. Alle korpsene øver hver tirsdag - i tillegg til at hver musikant har en ukentlig spilletime med instruktør. I tillegg deltar musikantene på årlige seminarer, opptrer på konserter - og drar på turer sammen. Som korpsmusikant får du delta i et inkluderende, musikalsk og sosialt miljø. Du får lære å spille et instrument - og opptre sammen med flotte medmusikanter. I tillegg får du marsjere midt i gata! Du får venner på tvers av alder og kjønn. I korpset har vi medlemmer fra 7 til 18 år - og vi legger vekt på at medlemmene skal bli en sammensveiset gjeng som tar vare på hverandre og har det gøy sammen.

Les mer