Grefsen skolekorps

Grefsen skolekorps

03.09.18 20:17 av Olaug Sie Fondenes

Er du ny i korpset, og synes det snakkes mye stammespråk? Klikk på Ny i korpset i menyfanen øverst på siden, og se ordliste og forklaringer på mye brukte ord og uttrykk i korpset. Grefsen skolekorps ble stiftet 19.10.1928 - og fylte 90 år i 2018! Dette har vi bl.a. feiret med en fantastisk tur til Gardasjøen hvor vi deltok på Music from the North. Selve bursdagen feiret vi med en magisk jubileumskonsert i Kulturkirken Jakob. Vi har for tiden ca 80 medlemmer - fordelt på aspirant-, junior- og hovedkorps. Alle korpsene øver hver tirsdag - i tillegg til at hver musikant har en ukentlig spilletime med instruktør. I tillegg deltar musikantene på årlige seminarer, opptrer på konserter - og drar på turer sammen. Som korpsmusikant får du delta i et inkluderende, musikalsk og sosialt miljø. Du får lære å spille et instrument - og opptre sammen med flotte medmusikanter. I tillegg får du marsjere midt i gata! Du får venner på tvers av alder og kjønn. I korpset har vi medlemmer fra 7 til 18 år - og vi legger vekt på at medlemmene skal bli en sammensveiset gjeng som tar vare på hverandre og har det gøy sammen.

Les mer
Annerledesåret

Annerledesåret

09.03.21 00:00 av Olaug Sie Fondenes

Et år med pandemi og smittevernrestriksjoner har passert. Dette har preget korpset i stor grad, både i forhold til spillemuligheter og økonomi. Men korpset har ikke ligget på latsiden dette året heller. Vi gleder oss veldig til å kunne vise oss fram for naboer, venner og familie igjen. Les mer om koronaåret i Grefsen skolekorps under.

Les mer
Bli med på sommerkurs

Bli med på sommerkurs

20.01.19 15:53 av Olaug Sie Fondenes

Hver sommer arrangeres det ulike sommerkurs for korpsmusikanter i alle aldre - både med og uten overnatting for de minste. Påmeldingen til NMFs sommerkurs er åpnet, og Grefsen skolekorps sponser deler av påmeldingsavgiften. Bli med og lag gode minner, få nye venner og musikalsk påfyll. Du kan bli med på sommerkurs i regi av NMF og på Bjerkely. Klikk på lenken under for å lese mer om sommerkursene.

Les mer

Kategorier